● Sertifikat utawa Pameran

Sertifikat

  • Sertifikat ROHS
  • TUV-sertifikat
  • Sertifikat anti banyu
  • Sertifikat tombol CE
  • tombol tekan ISO9001
  • Bi-werna-tombol-lampu-paten-sertifikat
  • Sertifikat paten tombol push industri sing bisa dicopot
  • Sertifikat switch tombol industri
  • Sertifikat paten tombol tekan logam
  • Metal-sinyal-paten-sertifikat
  • Movable-link-type-industrial-switch-paten-sertifikat
  • Nationl-High-tech-Enterprise-Certification
  • Push-tombol-switch-housing-paten-sertifikat
  • Sertifikat merek dagang
  • Sertifikat UL

Pameran

Pameran-1
Pameran-2
Pameran-3

Sertifikat lan Pameran Perusahaan

Temokake Kualitas sing Diakoni lan Kehadiran Global

Ing Yueqing Dahe Electric Co., ltd (CDOE pushbutton switch), kita bangga karo prasetya kita kanggo keunggulan lan inovasi, kang dibayangke ing sertifikat lan accolades kita wis entuk.Kanthi sertifikasi bergengsi kayataCCC, UL, CE, lan RoHS, produk kita ketemu standar internasional paling dhuwur kanggo safety lan kinerja.

Minangka bukti jangkauan global, kita wis aktif melu pameran internasional sing misuwur ing macem-macem negara, kalebuBrazil, Amerika Serikat, Vietnam, India, Italia, lan liyane.Pameran kasebut nyedhiyakake kesempatan sing ora ana regane kanggo nyambungake karo profesional industri, nampilake saklar tombol canggih, lampu sinyal, lan produk liyane, lan ijol-ijolan kawruh karo ahli saka sak ndonya.

Rangkaian saklar tombol lan lampu sinyal lengkap kanggo macem-macem industri, kalebu otomatisasi industri, sistem listrik, kontrol mesin, lan liya-liyane.Apa sing dipercaya 30mm Key Switch 20A utawa solusi inovatif liyane, produk kita dirancang kanggo nyukupi kabutuhan unik para pelanggan sing dihargai.

Kanthi sajarah sugih 20 taun ing industri, kita wis ditetepake dhéwé minangka Produsèn Cina dipercaya karo negara-saka-saka-gambar baris produksi kita dhewe.Operasi skala gedhe ngidini kita njaga standar kualitas paling dhuwur lan njamin pangiriman produk kanthi cepet menyang pelanggan ing saindenging jagad.

Gabung karo perjalanan sing unggul nalika kita terus ngupayakake kepuasan pelanggan, kemajuan teknologi, lan kehadiran global.Ing Yueqing Dahe Electric Co., ltd (CDOE pushbutton switch), kita setya ngirim produk dipercaya lan layanan ngédap kanggo daya sukses.

Pameran-4
Pameran-5
Pameran-6
Pameran-7
Pameran-8
Pameran-9