Produksi profesional:

Produksi profesional:

Tombol push switch, Tombol saiki dhuwur, Lampu sinyal, Buzzer.

Pengenalan perusahaan CDOE:

Pengenalan perusahaan CDOE:

Perusahaan koperasi:

Perusahaan koperasi:

Dadi Supplier switch tombol Push saka China Gree,Benz lan perusahaan liyane.

Pameran internasional:

Pameran internasional:

Wis nganakake pameran ing Munich, Jerman, AS lan negara liya.

Produk Unggulan

  • Pengalaman 20+ TaunPengalaman 20+ Taun

    Pengalaman 20+ Taun

    Fokus ing manufaktur switch tombol kualitas wiwit 2003
  • Personil TeknisPersonil Teknis

    Personil Teknis

    Tenaga teknis khusus docking
  • ISO9001ISO9001

    ISO9001

    Push tombol ngalih strictly tundhuk karo standar ISO9001
  • ULUL

    UL

    Tombol push switch utawa lampu indikator duwe macem-macem sertifikat

Babagan awake dhewe

  • Sapa-Kita
  • Budaya perusahaan

Yueqing Dahe Electric Co., Ltd. didegaké ing 2003, dumunung ing Zhejiang, China.

Perusahaan iki minangka desain, pabrik, adol, layanan minangka salah sawijining produsen switch tombol push. Luwih saka 20 taun pengalaman ing industri switch tombol push.

Pabrik kita fokus ing prodhuksi kualitas dhuwur Anti-vandal logam anti banyu tombol push tombol ngalih, lampu indikator, plastik pushbutton, dhuwur saiki pushbutton switch, travel mikro pushbutton, buzzers, ngalih darurat lan ngalih aksesoris.We mbangun merek saklar Cina, lan Kanthi agen ing panggonan kaya Korea lan Turki, kita nyedhiyakake produk kanggo wong ing saindenging jagad.

Area Aplikasi