Plastik 16mm Round Square Rectangle Head Red Green Round Small push button switch Lampu 48v

Katrangan singkat:

Model produk:HBDS1-A○-□D(Z)

Ukuran Lubang Pemasangan:16 MM

wangun sirah:Bunder / Persegi / Persegi Panjang

Nilai Ngalih:Ith: 5A, UI: 250V

Tipe Operasi:Sekedap, Latching

Jumlah Pesanan Min:40 Piece / Piece

Cara Pembayaran:T/T (Wire transfer), Paypal, kertu kredit

Video sing gegandhengan:Klik

peralatan kasedhiya:Elevator, tumpukan ngisi daya, peralatan otomatisasi, kendaraan bermotor, yacht, kontrol akses, kendaraan dipandu otomatis, mesin bubut, lift, mesin pemotong rumput


Detail Produk

Kenapa milih kita?

Tag produk

youtube
Kepala kaca ngarep produk

Deskripsi Produk:

16mm Mounting bolongan plastik 1no1nc 2no2nc pushbutton abang ijo biru sirah babak, sirah Square, sirah Rectangular. Telu kepala beda makili AY, AJ lan AF mungguh ing nomer model.

Spesifikasi Model Produk:

HBDS1-A-Produk-Model-spesifikasi8

Ukuran produk:

HBDS1-AY,AF,AJ-11D Ukuran produk

Parameter teknis:

HBDS1-A Series babak kothak persegi dowo ngalih sirah

Model produk: HBDS1-A○-□D(Z)
Ukuran lubang pemasangan: 16 mm
Nilai ngalih: Ith: 5A, UI: 250V
Tipe operasi: Sekedap, Latching
Konfigurasi kontak: 1NO1NC,2NO2NC
Materi penampilan: Ngalih tombol lumahing: PC;
Cangkang:PC;
Nut:PC;
Kontak: Paduan perak;
Tipe Terminal: Pin terminal
Suhu lingkungan kerja: -25 ℃ ~ + 65 ℃
Gerakan stroke: Kira-kira 3,2 mm
Formulir sambungan: Konektor pendukung/kawat las
Parameter manik lampu
Tegangan Rated: 6V / 12V / 24V / 36V / 110V / 220V (tegangan liyane bisa disesuaikan)
Rated saiki: ≤20mA
Warna Led: Abang / Ijo / Kuning / Oranye / Biru / Putih
Led urip: 50000 jam
Tingkat perlindungan: IP40
Resistansi kontak: ≤50mΩ
Resistansi isolasi: ≥100MΩ
Resistansi listrik: AC2500V, 1 menit, ora kedhep lan rusak
urip
Bagian listrik: Makaryakke 50.000 kaping ing beban sing dirating tanpa ana kelainan
Bagian mekanik: Ora ana gerakan sing ora normal kanggo 1000.000 kali

Masalah sing Ditemoni dening Pembeli:

P: Apa sampeyan duwe kepala warna liyane?

A: "Ya, lampu sing dipimpin seri tombol iki konsisten karo warna sirah."

Q: Apa ukuran produk ing mm?

A: "Ya, sing bener. Ukuran sirah bunder 15.4mm, ukuran kepala persegi 18mm * 18mm, ukuran kepala persegi panjang yaiku 18mm * 25mm."

Q: Apa bedane antarane kontrol tunggal (1NO1NC) lan kontrol ganda (2NO2NC)?

A: "Baris tunggal tegese mung ana ing set switch kaki ing ngisor. Rong baris tegese ana rong set switch kaki ing ngisor."

Matur nuwun kanggo kapercayan lan dhukungan!


*Founded in 2003 lan ngalami ing lapangan pushbutton ngalih kanggoluwih saka 20 taun.

*We duwe baris produksi lengkap, peralatan produksi majeng, peralatan eksperimen lan testing instruments, ing ketatselaras karo syarat sakaIS09001sistem jaminan mutu.

*Karo500 paling dhuwur ing donyaperusahaan duwe kerjasama.

 
*Sawetara kantor regional: Italia, Korea Selatan, Shenzhen, Ceko, Spanyol, Afrika Kidul lan liya-liyane.
 
*Melu sawetara pameran:Munich, Jerman, Korea Electronics Show, Shenzhen Hi-tech Fair, Jepang, India, Amerika Serikat lan pameran internasional liyane.*Sawetara paten teknis:CCC (CQC), UL, Rohs, TUV, UL, CE, lsp.

*Tombol produksi utama:Anti-vandal metal push button switch (sing anti banyu), plastik push button switch, dhuwur saiki ngalih kanggo peralatan kontrol lan panel soyo tambah, micro travel switch (sing bisa digunakake ing elevator), tutul switch, 20a dhuwur saiki switch, lampu sinyal (indikator), buzzer lan aksesoris tombol push.

*Jumlah gedhe bisa nikmati diskon tartamtu.

*Ing endi saklar tombol push bisa digunakake?Ckotak ontrol, lift, sepur obah, mesin bubut industri, mesin energi anyar tumpukan Ngisi daya, mesin es krim, blender, mesin kopi, panel kontrol, motor, Mesin Cutting, peralatan mesin, Medicale equipment, peralatan otomatis, peralatan solar, yacht, keamanan mriksa peralatan, peralatan dadi panas, peralatan CNC, Ngalahake kontrol, peralatan Audio, panel DIY., etc

Tombol kita akeh digunakake, langsung didol dening manufaktur, luwih terjamin kualitas, lan duwe persediaan produk sing cukup kanggo sampeyan milih.Penjualan siji-siji, yen sampeyan duwe rasa ora puas, sampeyan bisa sambat

 

*Pay manungsa waé menyang media sosial resmi kita, ngirim gambar langganan, sampeyan bisa seneng diskon lan sawetara produkdiskon 10%.!!!


Kita bakal nindakake panjelasan produk langsungsaben Selasa utawa Kemissaka wektu kanggo wektu.Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, sampeyan bisa nonton siaran langsung kanggo sinau luwih lengkap~
Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo nonton!

Siaran langsung paling anyar bakal diwiwiti ing4 p.m ing 11 Agustus (wektu China)

Matur nuwun kanggo dhukungan!

 

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita