◎ Napa saklar tombol 22mm populer ing pasar?

★ Bar navigasi warta

1. Ukuran standar

Standar industri terpadu

Kompatibilitas sing kuat: Bolongan pemasangan 22mm minangka ukuran standar ing aplikasi industri lan komersial, saengga gampang dipasang ing macem-macem panel kontrol standar lan piranti tanpa modifikasi tambahan.

Panggantos gampang: Akeh sistem sing wis ana wis nggunakake ukuran bolongan 22mm, nggawe panggantos switch utawa upgrade trep.

 

2. Wide Range saka Aplikasi

Aplikasi sing amba

Automasi industri: Digunakake akeh ing mesin, jalur produksi otomatis, lan sistem kontrol industri.

Perkakas rumah tangga: Cocog kanggo panel kontrol peralatan rumah tangga lan piranti elektronik.

Fasilitas komersial lan umum: Kayata mesin vending lan kontrol lampu umum.

 

3. Pilihan Produk Beragam

Multiple jinis lan fungsi

Produk macem-macem: Macem-macem jinis tombol push switch 22mm kasedhiya ing pasar, kalebu murup, mandeg darurat, sirah warata, sirah jamur, lan sapiturute, kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi sing beda.

Multiple mode operasi: Nyedhiyani loro mode operasi sedhela lan latching kanggo cocog karo kabutuhan kontrol beda.

 

4. Keandalan lan Kekiatan sing dhuwur

Kualitas lan umur

Bahan berkualitas tinggi: Biasane digawe saka bahan awet kaya stainless steel lan plastik sing kuat, njamin umur dawa lan linuwih.

Rating pangayoman: Akeh tombol push 22mm ngalih duwe ratings pangayoman dhuwur kaya IP65, mesthekake operasi dipercaya ing lingkungan atos.

 

5. Gampang Instalasi lan Gunakake

Desain pangguna-loropaken

Gampang kanggo nginstal: Desain bolongan pemasangan 22mm standar ndadekake instalasi cepet lan gampang tanpa alat rumit utawa katrampilan profesional.

Gampang operate: Desain ergonomis njamin operasi sing ramah pangguna kanthi umpan balik tactile sing apik.

6. Pasar dikarepake lan pangenalan

Diakoni sacara wiyar

Kadewasan pasar: Panggunaan sing nyebar ing lapangan industri lan komersial wis nggawe produk utama ngalih tombol push 22mm ing pasar, entuk pangenalan lan kepercayaan saka pangguna.

Umpan balik pelanggan: Umpan balik pangguna sing akeh positif lan kasus aplikasi praktis luwih nyurung permintaan pasar.

 

7. Macem-macem Spesifikasi Listrik

Cocog kanggo macem-macem sumber daya

Pilihan voltase macem-macem: Nawakake macem-macem opsi voltase LED kayata 6V, 12V, 24V, 220V, adaptasi karo lingkungan daya sing beda.

Parameter listrik: Kasedhiya sawetara spesifikasi saiki lan voltase sing dirating, kayata 10A / 660V, nyukupi kabutuhan sistem listrik sing beda.

 

8. High-Efektifitas Biaya

Irit

Rega cukup: Amarga proses produksi sing diwasa lan permintaan pasar sing gedhe, saklar tombol 22mm biasane nawakake efektifitas biaya sing dhuwur.

Efisiensi biaya: Kanggo bisnis lan konsumen, milih tombol push standar 22mm switch bisa murah biaya sakabèhé lan nambah keuntungan ekonomi.

Apa prabédan antarane push button 30mm lan push button 22mm?

1. Ukuran lan Instalasi

Ukuran lubang pemasangan:

tombol push 22mm ngalih: Mbutuhake bolongan soyo tambah diameteripun 22mm.

30mm push tombol ngalih: Mbutuhake bolongan soyo tambah diameteripun 30mm.

Sakabèhé ukuran:

tombol push 22mm ngalih: Cilik lan luwih kompak, cocok kanggo aplikasi karo papan winates.

Ngalih tombol push 30mm: Luwih gedhe lan luwih penting, cocok kanggo papan sing mbutuhake piranti kontrol sing gedhe lan katon.

2. Skenario Aplikasi

tombol tekan 22mm switch:

Aplikasi industri umum: Digunakake ing panel kontrol industri umum lan piranti elektronik.

Perkakas rumah tangga lan piranti komersial: Cocog kanggo aplikasi kanthi papan sing winates, kayata peralatan rumah tangga lan peralatan otomatis komersial.

Kontrol sing apik: Cocog kanggo skenario sing mbutuhake kontrol sing tepat lan pasukan operasi cilik.

30mm tombol push switch:

Industri abot lan mesin gedhe: Amarga ukuran sing luwih gedhe lan efek visual sing luwih jelas, cocok kanggo papan sing mbutuhake piranti kontrol sing gedhe lan katon.

Tombol mandeg darurat: Biasane digunakake minangka switch mandeg darurat amarga ukurane gedhe ngidini identifikasi lan operasi cepet.

Lingkungan ruangan lan kasar: Luwih cocog kanggo digunakake ing lingkungan sing luwih angel amarga desaine sing luwih kuat.

3. Operasi lan Pengalaman Pangguna

tombol tekan 22mm switch:

Kurang pasukan operasi: Tombol sing luwih cilik mbutuhake kekuwatan sing luwih sithik, cocog kanggo skenario operasi sing kerep.

Instalasi gampang: Mbutuhake papan instalasi sing kurang, cocok kanggo desain panel kontrol kompak.

30mm tombol push switch:

Pasukan operasi liyane: Tombol sing luwih gedhe nyedhiyakake area penet sing luwih gedhe, nggampangake operasi cepet.

Visibilitas dhuwur: Tombol ukuran gedhe luwih katon ing panel kontrol, cocok kanggo nandheske fungsi kontrol.

4.Bahan lan Kekiatan

tombol tekan 22mm switch:

Bahan macem-macem: Biasane digawe saka plastik lan logam sing kuwat, menehi daya tahan lan ekonomi sing apik.

Daya tahan moderat: Cukup awet, nanging umume ora cocog kanggo lingkungan sing ekstrim kaya tombol 30mm.

30mm tombol push switch:

Bahan kekuatan sing luwih dhuwur: Asring digawe saka bahan sing luwih kuwat kaya stainless steel utawa kuningan dilapisi krom, adaptasi karo lingkungan sing luwih nuntut.

Daya tahan dhuwur: Dirancang kanggo kahanan panggunaan sing luwih kerep lan luwih angel.

5.Karakteristik Listrik lan Rating Proteksi

tombol tekan 22mm switch:

Parameter listrik standar: Cocog kanggo umume spesifikasi saiki lan voltase aplikasi industri lan komersial.

Rating proteksi Moderate: Umume tombol push switch 22mm duwe rating proteksi sing relatif dhuwur (kaya IP65), cocok kanggo lingkungan industri umum.

30mm tombol push switch:

Parameter listrik sing luwih dhuwur: Bisa ndhukung spesifikasi saiki lan voltase sing luwih dhuwur, cocok kanggo aplikasi beban sing luwih dhuwur.

Rating proteksi sing luwih dhuwur: Biasane duwe rating proteksi sing luwih dhuwur, cocok kanggo lingkungan sing luwih ekstrim.

6. Biaya lan Efisiensi Ekonomi

tombol tekan 22mm switch:

Biaya sing luwih murah: Amarga ukuran sing luwih cilik lan aplikasi sing nyebar, biasane duwe biaya sing luwih murah lan efektifitas biaya sing dhuwur.

Irit: Cocog kanggo panggunaan umum, kanthi efektif nyukupi kabutuhan aplikasi standar.

30mm tombol push switch:

Biaya sing luwih dhuwur: Amarga ukuran sing luwih gedhe lan desain sing luwih kuat, biasane duwe biaya sing luwih dhuwur.

Efisiensi dhuwur: Cocog kanggo skenario sing mbutuhake linuwih lan daya tahan sing dhuwur, nyedhiyakake keuntungan ekonomi sing luwih dhuwur.

Apa seri produk switch tombol 22mm sing kita duwe?

1. 5A 250V IP67 HBDS1-AGQ Metal Series Products

Pambuka: 5A 250V IP67 HBDS1-AGQ saklar tombol push seri logam minangka produk kinerja dhuwur sing dirancang kanggo lingkungan industri sing nuntut.Digawe saka stainless steel utawa kuningan dilapisi nikel, nduweni rating proteksi dhuwur, cocok kanggo lingkungan sing atos.Iki duwe macem-macem sertifikasi kayata UL, CE, lan RoHS.

Fitur produk seri logam HBDS1-AGQ:

Rating: 5Amp/250V

Lubang pemasangan: 16 MM, 19 MM, 22 MM, 25 MM, 30 MM, 35 MM

Rating anti banyu: IP67

Bahan: Baja tahan karat, perumahan logam kuningan berlapis nikel, tahan lama

Jinis operasi: Sedhela lan latching

Terminal: Sambungake cepet

Tipe kontak: 1NO1NC, 2NO2NC

Skenario aplikasi: Peralatan ruangan, industri abot, peralatan laut, lsp.

2. Produk Seri 10A 250V IP67 HBDS1-D

Pambuka: Switch tombol push seri 10A 250V IP67 HBDS1-D cocok kanggo aplikasi sing mbutuhake proteksi saiki lan dhuwur.Digawe saka omah stainless steel utawa nilon, omah logam nduweni kekuatan mekanik sing dhuwur, bisa nahan pengaruh utawa tekanan eksternal sing gedhe, kanthi resistensi korosi lan daya tahan sing dhuwur, cocok kanggo industri ringan, aplikasi ruangan, lan peralatan dhuwur.Omah nilon entheng, terisolasi, lan biaya-efektif, cocok kanggo piranti elektronik, industri kimia, lan skenario liyane.

Fitur produk HBDS1-D series:

Rating: 10Amp/250V

Lubang pemasangan: 16 MM, 19 MM, 22 MM

Rating anti banyu: IP67

Bahan: Stainless steel, nilon

Jinis operasi: Sedhela lan latching

Terminal: Terminal sambungan cepet sing kenthel, kekuatan mekanik sing luwih dhuwur, resistensi nyandhang sing luwih apik, kinerja listrik sing luwih apik, nyuda overheating saiki.

Tipe kontak: 1NO1NC, 2NO2NC

Skenario aplikasi: Otomatisasi industri, industri transportasi, industri kimia, lsp.

3. Produk Seri 10A 660V IP65 LA38

Pambuka: 10A 660V IP65 La38 seri tombol push switch cocok kanggo paling aplikasi industri.Iku nganggo desain modular karo kombinasi modul kontak SPDT, saéngga kanggo nambah utawa ngganti modul minangka needed kanggo ngganti menyang sirkuit beda, nawakake keluwesan dhuwur.Ana macem-macem jinis sirah, umume sirah rata, sirah dhuwur, sirah jamur, lsp.

LA38 series fitur produk:

Rating: 10Amp/660V

Lubang pemasangan: 22 MM, 30 MM

Rating anti banyu: IP65

Bahan: Kuningan berlapis krom, plastik

Jinis operasi: Sedhela lan latching

Terminal: terminal sekrup

Tipe kontak: 1NO1NC, 2NO2NC

Skenario aplikasi: Lemari distribusi, mesin abot, kontrol utawa peralatan otomatisasi indikasi, lsp.

4. Produk Seri 10A 600V IP65 xb2

Pambuka: Ngalih tombol push seri 10A 600V IP65 xb2 nduweni tampilan sing kompak lan tapak cilik, cocok kanggo instalasi ing panel kontrol terbatas.Nduwe kontak sing biasane mbukak lan biasane ditutup, nyedhiyakake keluwesan sing dhuwur kanggo pilihan pelanggan.

Fitur Produk Xb2 Series:

Rating: 10Amp/600V

Lubang pemasangan: 22 MM, 30 MM

Rating anti banyu: IP65

Bahan: Kuningan berlapis krom, plastik

Jinis operasi: Sedhela lan latching

Terminal: terminal sekrup

Tipe kontak: 1NO, 1NC, 2NO, 2NC, 1NO1NC, 2NO2NC

Skenario aplikasi: Sistem kontrol, peralatan otomatisasi, peralatan listrik, lsp.

5. 5A 250V IP65 Vandal-tahan GQ Series Products

Pambuka: Switch tombol push seri 5A 250V IP65 GQ nduweni omah tahan vandal kinerja dhuwur, rating anti banyu IP65, lan dirating ing 5A/250V.Seri iki nyedhiyakake jinis kontak sing biasane mbukak, mung ndhukung jinis operasi sedhela, lan nawakake macem-macem ukuran bolongan sing dipasang.

Fitur produk seri GQ:

Rating: 5Amp/250V

Lubang pemasangan: 16 MM, 19 MM, 22 MM

Rating anti banyu: IP65

Bahan: Stainless steel

Jinis operasi: Sedhela

Terminal: Sambungake cepet terminal utawa terminal meneng

Tipe kontak: Biasane mbukak

Skenario aplikasi: Stasiun transportasi umum, kontrol lawang keamanan bank, panel kontrol, lsp.

Kesimpulan

tombol push switch 22mm iku pilihan populer ing pasar amarga ukuran standar, sawetara saka sudhut aplikasi, linuwih dhuwur, instalasi gampang, pilihan warna, lan pangenalan pasar apik.Dibandhingake karo switch tombol push 30mm, switch tombol push 22mm luwih cocok kanggo skenario kanthi ruang winates, mbutuhake kontrol sing tepat lan aplikasi standar, dene switch tombol push 30mm cocok kanggo skenario sing mbutuhake piranti kontrol gedhe lan penting, operasi sing kerep, lan lingkungan sing atos.Adhedhasar kabutuhan aplikasi sing beda-beda, kita nawakake macem-macem produk switch tombol push 22mm, kalebu seri logam 5A 250V IP67 HBDS1-AGQ, seri 10A 250V IP67 HBDS1-D, seri 10A 660V IP65 LA38, seri 10A 600V IP65 xb , lan seri GQ tahan vandal IP65 5A 250V.Produk kasebut, kanthi kinerja sing apik lan macem-macem pilihan, bisa nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda.